Dit stjernetegn og teknologi
Tests & Underholding

DIT STJERNETEGN OG TEKNOLOGI

VÆDDEREN

Du er med på moden, og du vil også gerne have at det afspejler sig i dine gadgets. Derudover er du typen som vil prøve alt, ihvertfald en gang. Det skal helst aldrig blive kedeligt. Men hvis der er noget der udfordrer dig, hidser du dig let op og det er ingen undtagelse når det kommer til din teknologi. Om du gamer eller teknologien crasher kan du være sikker på at vi alle sammen hører dig, når det sker. Hvis man tilbyder dig hjælp kan du godt stritte imod. For du vil så gerne selv. Det kan være lidt irriterende men det er også grunden til at du er så hamrende charmerende.

TYREN

Den smukke tyr arbejder langtsomt og stabilt. Og du sætter pris på dine genstande. Ofte kan man komme til dig hvis man er i tvivl om hvordan man foto-redigerer eller har andre spørgsmål eller problemer med avancerede funktioner. Du sætter dig stædigt for at nå dine mål, og du når dem også. Dine sociale profiler er mere opdaterede end de flestes (du sletter og koordinerer gerne så helheds indtrykket er smukt). Og med rette, en profil er jo nærmest et visitkort! Du kunne meget vel arbejde med sociale medier eller web design med dit æstetiske blik og store behov for kvalitet.

TVILLINGEN

Du er mester i kommunikation. Derfor kunne man tro at de sociale medier var lige din kop te. Og det er de vel også, men der mangler alligevel noget. Du er meget social og på SOME mangler den fysiske kontakt altså. Internettet er sjovt men du ville aldrig bytte det for samværet med dine bedste venner. Tilgengæld har du nogle evner for at skrive nogle fangende og engagerende tekster på sociale medier. Så har du ikke karierre planerne iorden kunne du måske kigge den vej. Bare husk at trolls er overalt og de er altså totalt ligegyldige.

KREBSEN

Teknologi er et redskab. Ligesom at et køretøj skal have dig fra A-B, har teknologi også en funktion. Du har sjældent et behov for at være specielt prangende. Det skal da lige være med undtagelse af dit fjernsyn. For du er en rigtig hygge-mus der nyder at sidde med benene oppe hele aftenen. Og man kan være sikker på at du har den device du skal bruge for at modtage dit yndlings show. For dig er teknologi rimlig simpelt. Men det er nu rart hvis nogen kan hjælpe dig når du kæmper med teknikken der driller.

LØVEN

Løven styrer. Altså som i har styr på ting. Det er ihvertfald mest trygt for dig når det er sådan. Du er rimlig målrettet og tempermentsfuld, så er der noget du ikke har styr på er det nok bare et spørgsmål om tid før du får det. Men du er kærlig og viser det gerne. Din kæreste får sikkert kærlige updates på de sociale medier jævnligt. Og hvor mange syntes det er for meget er vi ligeså mange som er ret jaloux. For sød er du nu! Sociale medier eller måske enda dit eget website er perfekt sted for en løve for det er et sted hvor du kan være midtpunkt og hvor du kan ytre dig. Døgnet rundt.

JOMFRUEN

Du fører an når det handler om at bruge teknologi med omtanke. Før det blev trendy havde du systematisk teknologi/smartphone frie dage. Du er bevidst om hvorvidt du er bruger af teknologien eller om teknologien bruger dig. Det er nærmest helt intuitivt for den kloge jomfru. Måske ved du ikke helt hvordan du skal løse alle problemer med teknologi, men vær helt rolig, for med hoved du bærer rundt på, skal du nok nå derhen. Der er næsten intet problem for stort for den systematisk og fornuftige Jomfru.

VÆGTEN

En smule konfliktsky er du jo og derfor kan internettet være et fedt sted for dig. For når folk begynder på for meget drama kan du bare hoppe videre. Hvis der bliver for meget diskussion og trolling er du den der skriver: BRB! – Mens du venter på at at de andre bliver færdige med deres uenigheder. Men du er også meget social og internettet lader dig holde kontakt med venner døgnet rundt. Når folk kan finde ud af at opføre sig ordentligt er du tilgengæld en gevinst for ethvert chatroom. For du er underholdende, super charmerende og du har en vild humor.

SKORPIONEN

Ahh teknologi. Den gør os i stand til at flirte, leve, undersøge og tjene penge lige der fra pc’en. Og for den arbejdsomme skorpion er internettet nærmest et tag selv bord. Du er rimlig struktureret og får du først lært at beherske teknologien er du ustoppelig. Du er følsom, men skulle du få problemer online, kommer du hurtigt på benene igen. Tilgengæld skal du passe på med at tjekke din kærestes profil på sociale medier, for jalouxi er mere end dit blide hjerte kan klare. Og du har lidt af et iltert temperament. Men husk på at du er det mest sexede stjernetegn, når du stråler kan ingen konkurrere med dig.

SKYTTEN

Med teknologi blev det muligt for dig at kommunikere med folk på den anden side af kloden. Og da du indså det, var du solgt. For dig er internettet som en stor markedsplads af informationer og du er en milliardær på shopping spree. Du kan lære alt om kulturer og se borneo’s jungle mens du sidder i din sofa. Du har måske et svagt punkt for youtube og så forstår du at bruge internettet til at blive klogere på alverdens ting. En ekstra gode er alle de spændende konversationer du kan have om alle de emner du lærer om.

STENBUKKEN

Du er jordbunden. Og du kan se en sag fra begge sider. Internet og teknologi er super fedt men det har også negative aspekter. Der findes så meget misinformation, så meget indhold af virkelig dårlig kvalitet og så meget respektløs kommuikation. Når det er sagt er du faktisk en virkelig habil teknologibruger. Du skilter bare ikke med det. Desværre for os andre, for kære stenbuk, du kan faktisk imponere os rigtig meget med dine evner. Men selvom vi gerne vil høre mere må man vente længe på dig. Og helst være en del af din inderkreds.

VANDMANDEN

Du er en lidt af en skør kugle og du kan have mange bolde i luften (sagt med alt kærlighed og skrevet af en vandmand). Du elsker at kommunikere og innovation kommer helt naturligt for dig. Derfor er internettet som bygget til dig. Desværre kan du kæmpe lidt med at arbejde seriøst og målrettet. Men får du først det under kontrol er det kun dig der sætter grænser for hvad du kan bruge teknologien til. Det humanitære kunne være nærtliggende da du har evner heri.

FISKEN

Du er kreativ og der opstår mange gode ideer hos dig. Du har også en tendens til et overforbrug så vær forsigtig med ikke at blive for magelig når du bruger teknologien. Tilgengæld har den online verden brug for dit syn på retfærdighed, for du kæmper for de svage. Og i en tid hvor digital kommunikation er så overdøvet af egoisme, kritik og udstilling af mennesker er der rigtig meget behov for den gode gerning. Dit menneskekærlige og blide syn er ofte en mangelvare i online debatter. Men den hårde tone online kan også være for meget for den blide fisk.

Foto: via Pexels

Zodiac foto’s: Gerd Altmann via Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *