Jeg gik fra sort hår til blond, idag bruger jeg min hårkur på en anden måde
Skøn & Sund

JEG BRUGER MIN HÅRKUR FORKERT

Du har måske også hørt tale om hvordan man bruger diverse skønheds produkter rigtigt. Nu er det hårkuren´s tur og den skal i tørt hår. Jeg har selv afprøvet denne påstand så du behøver bare at læse videre…

Jeg har for nyligt undergået en drastisk hår forvandling. Gået fra sort hår til blondt. Og i den proces har jeg udsat mit hår for en del. Min hår er slidt og skadet. I søgen på et sundt og velplejet hår faldt jeg over denne artikel.

Det der skulle være så smart ved denne metode er at du ikke påfører hårkuren på hår der er vådt. for når hår bliver vådt suger det vandet til sig. Og når hårstrået er fyldt med vand suger det ikke så meget næring fra din hårkur.

For at udnytte din hårkur til fulde, kan den altså bruges den på tørt hår. -Men hvordan skal det så gøres??

Hårkuren bruges bare inden badet. Efter trækketid hopper man i bad som normalt med brug af shampoo, balsam og styling. Jeg har prøvet det et par gange nu. Og jeg syntes at det giver et helt fantastisk resultat, selv med en “hvilken-som-helst” billig hårkur.

Mit hår er blødt, filtrer ikke (selv uden afsluttende balsam) det dufter vildt dejligt og tørrer hurtigere end ellers. Min bekymring for om nu mit hår kunne blive ordentligt rent er manet til jorden. Faktisk finder jeg min nye rutine tidssparrende. Jeg tørrer kun håret en gang. Efter badet. Og hvor jeg før ville skylle hårkuren ud til allersidst, gør jeg det nu samtidig med at håret gøres vådt og klar til shampoo. Det passer perfekt ind i mit travle skema, mindre spildtid under bruseren og mere tid til at kigge efter sønnen. Med blødt hår selvfølgelig

Ville virkelig ønske at jeg havde mere af min yndlings kur fra Shu Uemura tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *