Hvordan ser børnemoden ud i 2019
Shopping

2019 KIDS FASHION

Hvordan kommer børnemoden til at se ud i 2019? Jeg har været igennem flere artikler og webshops, så i kan egentligt bare sætte jer tilbage og drømme om hvad barnets garderobe skal suppleres med i 2019. Her er hvad jeg forudser for børnemoden.

Især miljøet og vores indstilling til køb og smid ud kulturen kommer til at påvirke børne moden. Vi vil se masser af tøj ligne noget som sagtens kunne være genbrug. Enten bare inspireret, noget vintage der er smukt som det er eller ældre tøj der har fået en makeover. At slide tøjet op er oppe i tiden, det vil nogen tyde som tøj i god kvalitet, der kan bruges længe, og andre vil tænke genbrug. Det kan også vise sig at vi i højere grad forsøger at bygge en capsule wardrobe til børn med alle farver og pieces som kan matches på kryds og tværs. -Den praktiske og bevidste forbrugers drømme gardarobe.

Uafhængig af vores indstilling vil vi se masser af tøj der har en vintage feel, en del slidt og Grålig denim. Hvem havde troet at Dr’s bonderøv; Frank, ville blive hip?

Douche farver, grå, gråbeige nærmest udvasket og meget neutralt. Brunt, men i en mere grå eller kaki (hvorimod 2018 bød på en karry nuance). Mærket Poppyrose plejer at være rigtig gode til denne stil.

Blidt, lyst og lækkert er tøjet ofte i Chloé’s univers og dette forår er ingen undtagelse. Jeg spår at især en pudderfarvet kjole med heste, fra mærket, vil kunne få mange pigehjerter til at banke ekstra hurtigt.

En anden trend som 2019 byder på er inspireret af det engelske Preppy look hvor det farverige får lov at leve. Preppy, ternet, rødt, pænt og presentabelt.

Kjoler der ville kunne Yvonne fra Olsen banden op og ringe, vil vi se noget af i år hvor humoren, det overdrevne og barnlige kommer frem. Masser af mønstre, farver og skørter med strut i. Dolce & Gabbana er rigtig gode til den mere moderne fortolkning af dette look.

Dolce&Gabbana via Instagram

Dolce&Gabbana via Instagram

Futuristic. Galactic geometry. Mønstre der bliver inspireret af himmelen og stjerner på tryk ses stadig. Derudover vil det sporty tøj ofte også bære præg af spacy mønstre og denne trend vil stå for den

Dolce&Gabbana via Instagram

moderne/anti-old-school look. Rainbows og unicorns er fortolkningen der ses på de mindre pigers tøj.

At børnenes gardarobe ligner forældrenes ses stadig i høj grad (vi er slet ikke færdige med den trend endnu) og det vil med garanti være til at finde noget der matcher mors og fars outfit. Til pigerne forudser jeg derfor at sommeren byder på hatte som hos hype mærket Jacquemus. Flæser og pliseringer er også en trend som går lige godt til den lille pige som til moderen.

Thefashionbugblog, denne mor gør det til perfektion

Vi vil stadig se en del lys pink, tyl og Metallic materialer (især på sko). tendenser der gerne må parres med strik. Gravko tryk til drengene og palliet applikationer vil også vare lidt ind i 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *