Her kan du tilmelde dig kurset: Har dit barns gaming taget overhånd?

Kurset bliver tilgængeligt d. 15 November hvor du vil modtage en mail med en adgangskode. Ved at tilmelde dig kurset giver du din accept til at modtage nyhedsbrevet (du kan selvfølgelig framelde dig igen) og du vil få adgang til ressource banken, som er DigitalMor’s nye arkiv.


Med dette lille kursus får du værktøjerne til at finde ud af om dit barns gaming er hensigtsmæssig. Formålet med dette kursus er alene at gøre dig som forælder mere afklaret og i stand til at genkende den usunde gaming. 
Du vil lære om fordele og ulemper ved gaming. Og du vil lære tegnene på overdrevet gaming.


Stiller du også dig selv spørgsmålet: Har mit barns gaming taget overhånd? -Om gamingen har taget overhånd er selvfølgelig subjektivt men faktisk er der nogle helt klare tegn på at gamingen er blevet et problem for barnet.


Formålet med kurset:

Formålet med kurset er at hjælpe forældre der har en tvivl om hvorvidt deres barns gaming vaner er rimelige. Det kan nemlig være utrolig svært at skelne mellem den uskyldige gaming og de usunde mønstre.

Kurset er tænkt til at det kan prøves af før din familie går ud og bruger en masse ressourcer på noget der i forvejen er svært at forstå omfanget af

Det er svært at vide hvornår gaming går fra at være en spændende fornøjelse til nødvendig underholdning. Med dette lille kursus (der går i luften 15. November) kommer du nærmere en afklaring.

Hvem er dette kursus til:

Kurset er hovedsageligt tiltænkt forældre med børn der spiller en del computerspil. Hvilket medie/enhed barnet bruger til at spille på er egentlig ligegyldigt, hvad der dog har betydning er at forælderen føler en tvivl og en bekymring som udspringer fra barnets spille-vaner. Kurset hjælper med afklaring, også til dem der måske er ved at sætte sig ind i behandling for gaming addiction, men samtidig er bekymret om hvorvidt det er det rigtige at kaste sig ud i. -Om der virkelig er grund til bekymring.

Og det er let at træde ved siden af når man rækker ud til en gamer. Og det kan for et barn kan være dybt skræmmende når ordet behandling bliver bragt op.

Hvornår bliver gamingen for meget


Hvad får du ikke i dette kursus:

Du vil IKKE få en viden om grunden til dit barns gaming i dette kursus. Du vil heller ikke få vejledning i hvad du kan stille op hvis du finder ud af, eller allerede ved at dit barn kæmper unødigt med gaming. I det tilfælde kan du tage et kig på kurset: Er dit barn gamer? Genskab kontakten IRL(link kommer snart)