Om Bloggen

Hvorfor Jeg startede DigitalMor.dk

I 2016 blev jeg mor for første gang og som IT studerende var det vigtigt for mig at give mit barn en god indførsel i,- og opvækst med det digitale univers. I takt med at jeg blev mere og mere bekvem med min nye rolle som mor, begyndte jeg at undersøge emnet. Til min store skuffelse fandt jeg ikke den information jeg søgte og det jeg fandt var oftest på engelsk eller tilegnet undervisere. Sådan blev ideen om DigitalMor født. I første omgang blev det dog ved drømmen.

Vi søger information på nettet

Med drømmen i baghovedet, blev jeg bevidst om mine egne vaner når det kom til at søge information. Som travl mor var det primært via internettet at jeg fik mine input og det var derfor et oplagt medie at nå andre travle mødre igennem. At jeg skulle starte denne blog blev mere klart som jeg erfarede at behovet for debat om vores børn og deres brug af teknologi var reel og ikke kun et behov som jeg selv havde. De danske børn er nemlig nogle af dem som har aller friest rammer og størst tilgang til internettet.

DigitalMor var på tegnebrættet allerede i 2017. Men barsel og senere arbejde som privat dagplejer gjorde at jeg ikke kunne dedikere mig til bloggen men jeg kunne heller ikke lægge ideen fra mig.  I 2018 blev DigitalMor.dk endelig til virkelighed.

Hvad kan DigitalMor?

Jeg har en grundlæggende viden fra mit IT studie og en fortid i det pædagogiske fag.

Bloggen handler dog om lidt mere og er en fusion med en ordinær mommy-blog. Jeg mener nemlig at balance er godt. Kun at beskæftige sig med teknologi og det der foregår online er usundt. Ligeledes er det når man kun er travl mor og ikke får tid til sig selv.

Jeg håber at jeg med DigitalMor.dk kan imødekomme nogle af de bekymringer som den moderne forælder går rundt med og jeg håber ligeledes at læserene vil bidrage med tanker og ønsker. Uden Jer vil denne blog bare være en simpel dagbog.

Kærligst DigitalMor

Besøg også gerne min Facebook side HER.