Privatlivspolitik

Genbesøg: Mine indstillinger

 

 

Hvem er DigitalMor.dk

DigitalMor ligger på webadressen: https://www.digitalmor.dk

DigitalMor.dk er en personlig blog som ejes og drives af Regitze Lindedal Schelske

DigitalMor.dk er bygget på en WordPress platform der bruger akismet antispam 

Kontaktinformation

Regitze Lindedal Schelske

postmaster@digitalmor.dk

Hvilke personlige data der indsamles og hvorfor

Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger om dig kan du blokere cookies eller bruge knappen ovenover og vælge dit foretrukne emne (giver dig mulighed for at tilbagetrække oplysninger eller styre hvilke oplysninger der indsamles). Vi behandler forespørgslerne automatisk og dermed bør anmodningen virke øjeblikkelig. Formularen for anmodningen er på Engelsk. Ved tvivl om anvendelse eller andre tvivl/spørgsmål kan du tage kontakt til DigitalMor.dk.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

DigitalMor.dk bruger Facebook Comments plugin for at give dig mulighed for at tilføje kommentar på denne hjemmeside ved hjælp af din Facebook-konto. Dette plugin kan samle din IP-adresse, din webbrowser brugeragent, gemme og hente cookies i din browser, indlejre yderligere sporing og overvåge dit interaktion med kommentatorinterfacet, herunder at korrelere din Facebook-konto, uanset hvilken handling du tager inden for grænsefladen (sådan som “kan lide” andres kommentar, svar på andre kommentarer), hvis du er logget ind på Facebook. For mere information om hvordan disse data kan bruges, se Facebooks databeskyttelsespolitik: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitets data (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitets data fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Når du besøger dette website indsamles der oplysninger via Google analytics, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og øge relevansen af de annoncer, der vises på siden.

Hvem deles dine data med

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.  DigitalMor.dk har som politik at vi ikke videresælger informationer til tredjepart. Bruger data bliver kun behandlet af oplyste tredjeparter og i en anonymiseret form.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste. Læs eventuelt om Akismet.

Partnere

Tredjepartsleverandører, herunder Google, bruger cookies til at vise annoncer på baggrund af en brugers tidligere besøg på dette website eller andre websites. Fravælg dette her.

Andre annoncenetværk:

Partner-ads

Adtraction

Hvor længe gemmes dine data

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere skal bruges til det oplyste formål. Perioden afhænger derfor af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en overordnet tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted, gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har ret til at få udleveret oplysninger om dig og ret til at få slettet samme.

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Det er også muligt at blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at website ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Industriregulative krav om fremlæggelse

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: digitalmor.dk.

Du kan også selv slette og indsigt i dine dataer på DigitalMor.dk (såfremt der er nogle), her.

GDPR

GDPR er en forordning for behandlingen af personoplysninger for EU borgere. GDPR stiller krav til hvordan personoplysninger behandles. Behandlingen gælder for enhver form for aktivitet med personlige oplysninger, f.eks. indsamling, registrering, organisering, systematisering og opbevaring (Særlige  personoplysninger må undtagelsesvist må indsamles. Typisk kræves der lovhjemmel, samtykke eller en eller anden form for nødvendighed).

Registreredes rettigheder i forbindelse med GDPR:

  • Oplysningspligt
  • Indsigtsret
  • Ret til berigtigelse
  • Ret til sletning (“retten til at blive glemt”)
  • Ret til begrænsning af behandling
  • Ret til dataportabilitet
  • Ret til indsigelse
  • Forbud mod automatiske individuelle afgørelser og profilering

Klage

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Email: dt@datatilsynet.dk

Telefon: +45 33 1932 00

Yderligere information

Hvilke databrudsprocedurer har DigitalMor.dk

Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Dette omfatter almen opsat sikkerhed på hjemmesiden såsom antivirus og SSL (secure socket layer). Derudover tilgåes hjemmesidens administrative del fra et afgrænset antal private computere. Mistænkes der at være risiko for brud for sidstnævnte vil det blive politianmeldt og berørte bruger vil blive informeret om databrud og mulige tiltag. I forbindelse med GDPR er det et krav at brugere bliver informeret senest efter 72 timer, i tilfælde af et databrud.

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering foretages der med brugerdata

Den data vi indsamler om brugerens adfærd, bruges til at målrette fremtidige blogindlæg til brugerens interesser (hvilke sider der vises). Ligeså vil data om varighed af side-visning og hvor brugeren befinder sig benyttes til at optimere og udvikle indhold DigitalMor.dk

Vil du vide mere

Hvis du vil lære endnu mere om hvordan du kan styre hvilken persondata du deler og læse råd til din færden online kan du besøge:

Your online choices

EU kommissionen

EU GDPR