KÆMPER DU MED DIGITAL INFORMATIONS OVERBELASTNING
Tests & Underholding

TEST DIG SELV:
KÆMPER DU MED DIGITAL INFORMATIONS OVERBELASTNING ?

Informations overbelastning, digital overload eller digitalt overstimuleret.. Det kan kaldes mange ting, men lige meget hvad du kalder det kan det kaste dig helt ud af kurs.

Faktisk er det en informations overbelastning, Men vores intense brug af teknologi, øger risikoen for informations overbelastning. Altså kan vi sagtens være i risiko zonen selvom vi ikke har studeret tunge bøger i ugevis. I det lange løb, kan det selvfølgelig være farligt. Ofte siger kroppen selv fra men bliver man ved at klemme på er det ikke godt for helbredet. Hvis du har digital overload bør du derfor trække stikket og du bør bestemt ikke klemme på i samme tempo!

Testen tager udgangspunkt i det der føles anderledes end normalt. Altså skal du lægge mærke til og svare ift. hvorvidt du oplever nogle forandringer..

Føler du et behov for at være mindre online end du plejer? Eller har du ubevidst været digitalt fræværende i en periode?
Føler du dig mere træt og modløs end normalt? Du får måske nået væsentligt mindre end du plejer og du er måske ikke helt så positiv og overskudsagtig som du normalt er.
Har du følelsen af dit syn er svækket? Ser du ikke så meget i periferien som du plejer/har du et mærkbart mere smalt syn?
Har du svært ved at koncentrere dig om selv de simpleste ting?
Er din hukommelse dårligere? Måske kan du ikke huske hvad den serie du har siddet og set egentligt handlede om. Måske er det at følge en simpel opskrift pludselig blevet sværere og du må tjekke trinene igen og igen.
Er du "for træt" til at kigge på fjernsyn, tjekke noget på din telefon eller andet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *